۱۴۰۳ جمعه ۱۵ تير

مسابقه سخنرانی به زبان کره‌ای

این مراسم توسط رایزن فرهنگی کره، کارمند بخش فرهنگی سفارت کره و همینطور یکی از دانشجویان کره‌ای در ایران داوری گردید و با حضور 170 نفر در دانشگاه اصفهان برگزار گردید.

مسابقه سخنرانی به زبان کره‌ای در موسسه سجونگ اصفهان روز 28 ژوئن، به صورت حضوری برگزار شد. تعداد شرکت‌کنندگان در این مسابقه 83 نفر بود که از بین این افراد 15 نفر به مرحله دوم راه پیدا کردند و متون خود را در مراسم ارائه دادند. از بین 15 نفری که به مرحله دوم راه یافتند 5 نفر از افراد برگزیده شدند و جوایز نفیسی دریافت کردند. همچنین به تمامی افراد راه یافته به مرحله دوم نیز هدایایی به عنوان یادگاری تعلق گرفت.
همینطور به نفر اول مسابقه هم جهت سنجش با دیگر برگزیدگان این مسابقه در سایر نقاط دنیا یک سفر کوتاه به کره تعلق گرفت.
ویدیوهای مرتبط به مراسم را میتوانید از چنل یوتیوب و همینطور صفحه اینستاگرام موسسه تماشا کنید.

اینستاگرام: Sejong_iran_isfahan
تلگرام: sejong_iran_isfahan